milivolt electronics world news Didim_Gnlkleri_(XI)__Didim_le_Tecavz_Mdrl-didimhaber.net
12-01-2024

Didim Gnlkleri (XI) Didim le Tecavz Mdrl

Didim_Gnlkleri_(XI)__Didim_le_Tecavz_Mdrl

 

 

bir öndeki yazdan devam...

 

HSBC bankasnn orada durdum. Köede. Biraz soluklanaym diye. Arada bir kalbim skyor. Tbbi bir sorun yok. Baka bir skma. Atatürk caddesine bakyorum. Geri döndüm, Tapu'nu oradan gelmitim. Hemen yannda Halk eitim denen kurum var. Para çektiim Ziraat ATM'sini görüyordum. Dikkatli baktm... Sapk Mustafa Kemal para çekiyordu. Kadrolu cinsel müdür. Fakat sonra bir ortaokula verdiler bunu.

 

Biraz düündüm... Bu sapn dosyalarnn üzerini örttüler de...imdi o, çocuklarn arasnda dolayor... Velilerin henüz haberi yok. Velilerin bir haberi olsa, bunu kaza oturturlar ve belki birkaç idareciyi daha. Tecavüz etmeye çalt Alman kadn çoktan Almanya'ya geri dönmütü. Komular olan bir Türk tandktan örenmitim. Biraz tehdit de etmiler Alman kadn. Yani öyle darp marp yok fakat kadn Almanya'ya geri dönmü. Sonra ne oldu, bilmiyorum.

 

Aklma hemen bir baka olay geldi. Aylksz izin almtm fakat Halk eitime ara ara uruyordum önceki yllarda. Bir tane sürgün öretmen gelmiti. Ad Umut. Uzunca konumutuk. Aydn'n bir ilçesiydi geldii yer, fakat unuttum; Kök olabilir, emin eilim. Çalt okulda bir kz çocuuna tecavüz ediliyor. 12-13 yalarnda. Okul, idare filan derken üstünü kapatmaya çalyorlar...(Adliye'de dosyalar var) Çocuun velilerini de bir ekilde sindiriyorlar... Fakat bu bizim Umut hoca biraz dikleniyor, çocuu korumaya çalyor... Fakat ortal velveleye vermesin diye Didim'e sürüyorlar...

 

Biraz soruturdum. Gerçekten de kz çocuuna tecavüz edilmi. Üstünü de kapatmlar.

 

Köede durdum biraz. Soluklanaym diye. Bir iki dakika sonra yukar doru, yani Heykel'e doru yollandm.

 

Bir gülesim geldi... Didim lçe Tecavüz Müdürlüü diye bir ey geldi aklma. Böyle bir kurum yok, tabii. Aslnda öyle bir kurum olsa, l müdürlükleri filan da olsa. En komii Bakanlk olurdu herhalde. Milli Tecavüz Bakanl. Fakat gizli bir yaplanmaym. Milli güvenliimiz sebebiyle fiziki bir mekan da yokmu. Tecrübelidir diye Gazozcu Nuri'yi bakan yapyorlarm.

 

Yani aslnda gülünecek bir ey yok da... kadrolar gerçek fakat.

 

O kz çocuuna üzüldüm. Bir hayat bitirmek; bozuk para gibi harcamak bir çocuu. Böyle bireyi ancak gizli bir tekilat yapabilir. lçe Tecavüz Müdürlüü. Kadrolar gerçek.

 

Yürüdüm biraz daha. Akbank'n oraya geldim. Hemen önünde küçük bir park var. Genelde ie yaramaz ihtiyarlarn oturduu; burun kartrmak ve tombala çekmek dnda bir i yapmadklar bir yer. nsann içine sknt veren yerlerden biri de buras, dedim içimden.15-20 saniye baktktan sonra AKBANK'n yeni konsept tasarm ekline döndüm yüzümü...

 

Bu gün gerçekten tuhaf bir gün, dedim tekrar...

 

70'li yllarn Amerikan hippilerine benzeyen biri yanmdan geçti... Lan, dedim ben bunu birine benzettim fakat kim?.. Zaten ben de onun yönünde yürüyordum. Dur bakalm, dedim. Belki yavalar da, yüzünü görürüm. 1-2 dakika yürüdük... Yüzünü dönmeden hatrladm...

 

Bunun hrsz bir anas vard. Bir emekli bankacy tokatlamt. Sonra da adam bu hrsz kadn boarak öldürmütü. Boduktan sonra da copla filan biraz çalma yapm kadnn üzerinde. Götürüp bir batakla gömmütü.

 

Bu hippi, televizyona da çkmt. Olay, ksaca öyle: emekli bankac, hrsz-tokatç kadn gece vakti bouyor, götürüyor bir batakla gömüyor. Kimsenin haberi yok tabii. Bir hafta on gün filan, herkes seferber oluyor. Bu hippi de televizyona çkyor. Anam o kaçrd, anam o kaçrd! Filan diye feveran edip duruyor... Önünde oturduu ev de, yani Tv'de görünen ev, anasnn üzerine çöktüü-çald ev. Televizyona çkt görüntüleri hatrladm... Bunun bir kardei daha vard. O da Bulgar mafya babas gibi, arzal bir tip. Babalar da pek salam ayak biri deil.

 

Kalbim skt gene... Geri dönüp eve, biraz uyusam m? diye düündüm.. Admlarm yavalattm biraz. Sonra, yolun karsndaki Migros'a gitmeye karar verdim...

 

 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..