milivolt electronics world news Didim_Gnlkleri_(XII)__ki_ete:_Uyuturucu_ve_Sahte_Engelli_Raporu_eteleri-didimhaber.net
14-01-2024

Didim Gnlkleri (XII) ki ete: Uyuturucu ve Sahte Engelli Raporu eteleri

Didim_Gnlkleri_(XII)__ki_ete:_Uyuturucu_ve_Sahte_Engelli_Raporu_eteleri

Sekar Ehli Sabrsz Dünya Cennetinde

 

önceki yazdan devam …

 

Karda Migros vard. Akbank‘n önünde duruyordum. Az ileride ihtiyarlarn takld küçük parktan küflü bir kasvet yükseliyordu. Orann yanndan geçmek zorundaydm yaya geçidine varmak için. Biraz daha durdum, dolay seyre daldm.

 

Yukarya, Atatürk heykeli tarafna gidecektim aslnda fakat oncack yol bile gözümde büyüdü. Bir sigara yaktm. Saa sola bakyorum… Yine tandk biri geçti; Kadriye. Bu da sahte engelli raporlu bir hizmetliydi. Bu kadnn yüzü beni her zaman korkutuyordu. Cesede benziyor. Hani, olduu yerde dursa hareket etmeden bir ölüyle ayn derim, belediye cenaze ilerini ararm. Fazla bakmadm, geçti aa doru yürüdü.

 

Allahtan hava güzeldi de kalbim biraz ferahlyordu. Sapk Mustafa Kemal yine geldi aklma. Yani imdi iki sapk bir okulda; hem de bir ortaokul,Nuri ile Mustafa… Üstünü örtmek için uratlar, biraz örttüler filan da, valla çocuklarn velileri bir duysalar!, dedim, bunlar kaza oturturlar. ki sapk, çoluk çocuun arasnda geziyor…

 

Tecavüz dosyas maduru Alman kadn bulmaya o an karar verdim. Bilmiyorum, Almanya‘da m, burada m.. Nasl bulabileceimi düündüm… Burada yani hala Didim’de ise bulurdum. Ya Almanya’daysa?.. Aslnda yine bulurdum; çünkü burada ngilizdi, Almand, rlandalyd filan Türklerin komusu olan yabanclar var; onlar yardmyla da bulurdum… Hele bir de Okan hocam var ki; sanki 5xCIA müdürü! O bulurdu…

 



Sigaram bitmek üzereyken, saa bir daha baktm…

 

Sanki bu gün anlamlar gibi… FETÖ‘cüsü, sap, hrsz, sahte engelli raporlusu… Bu sefer ansal belirdi Denizbank‘n köesinden… Önceki yazlarmdan birinde bahsetmitim. O da sahte engelli raporlu. izofren taklidi yapan bir dolandrc. O kadarla kalsa iyi.

 

ansal eydir; aslnda, u suç düzeninde en küçük detaylardan biri fakat, irtibatl olduu eyler açsndan baklnca ve bildii eyler açsndan baklnca, en az iki tane suç ebekesini aça çkarabilecek birisi.

 

Didim’de de öyle; uyuturucu kullanm ve sat o kadar yaygnlat ve pervaszlat ki… Halk eitimin bahçesinde bir Kurtbar aac vard; orada çok dururlar ve konuurlar… Mal smail’den alm, Ganyan‘n orada dier eleman bekliyormu da…

 

Yani böyle artk açk açk uyuturucu alyor, Ömer‘e veriyor, Mahmut‘a veriyor… Fehmi, ördek besliyorum filan diye her hafta çuval çuval ördek yemlerini arkadaki depoya yyor filan, yürüyor bir düzendi yani.

 

Bazen yanma çarrdm, arkada birKültür Bahçesi kafe vard. Uyuturucu çektii zamanlarda, azndan her ey, her sr dökülür; biraz toparland günlerde bana da mal satmaya çalrd. LSD’yi bir denemeliymiim…

 

Bu anlattklarm ufak ufak eyler. Yani ansal, hem kullanyor hem satyordu. Aa, Altnkum‘a giden yol üzeri, Pehlivanolu‘nun olduu arada bir ganyan bayii vard. O ganyan bayiinin içinde, arkada suntayla ayrlm bir bölüm vard; çay filan içilen bir yer. Arkadan girii de var. Torbaclardan birkaç da oraya taklrd.

 

Neyse. Bunlar zaten Polis biliyordur. ansal‘n ilk çökertecei çete bu alttaki torbac ve onlara bu mallar veren, aralarnda devlet memurlarnn da olduu 20-25 kiilik grup var. Paralar toplayan daha çok devlet memurlar.

 

ansal, Ankara ile hala irtibatl. Yok, yok; ajan filan deil. Burada, çalp çrpt, uyuturucudan kazand, ona buna borç takarak yd parayla, dönem dönem, bazen 2 ayda bir Ankara‘ya gider, orada ona bu sahte engelli raporunu düzenleyen çeteyle yer içer, pavyona gider, biraz koko filan çeker sonra geri dönerdi.

 

2 Aralk günü hava güzeldi.Saat 13‘e doru evden çktm. Bir baktm ansal bir taksinin içinde. Apartman önünde, az ilerde bir tümsek var; o yüzden taksi de yavalamt. Ön koltukta gördüm ansal‘. Ankara‘dan gelmiti. Geli saatine baklrsa bir önceki gün gece yars Ankara‘dan binmi olmalyd. Böyle böyle gider gelir. Çete elemanlaryla taklr, yer içer.

 

Polis de biliyordur zaten bunu. Yani, ansal‘a bu raporu kimler yazm, Ankara‘da sadece birkaç doktor bir silkelenirse çete çökertilir. Bu çete, ansal‘n çökertecei ikinci çete olur. ansal bu yüzden çok önemli. Polis de biliyordur zaten bunu.

 

Bir ay filan olmad,tv‘lerde bir haber yayld. Manisa’da bir çete çökertildi. Yine bu sahte rapor, ilaç, reçete ileri yürüten Manisa merkezli bir çete. Fakat bu sadece Manisa merkezli deil. Her ey online ise çeteler de online ve her ilde varlar. En önemli yer Ankara. ansal bu yüzden önemli.

 

Zaten bir anormalite var; çocuk bile anlar bunun sahte engelli raporlu olduunu. Bir insan düün; hem izofren(?), hem sürekli içki içen, hep uyuturucu kullanan; ve ayn zamanda akllca-frlda ileri de senden bende iyi yürüten… öyle bir insann 1 ayda ölmesi lazmd. Senden benden diri.

Önceki yazlarmdan birinde bahsettiim birAli dede vard. Alamanc Ali dede. Engelli bir kz var. Eski kumarc. Lacivert birmersedesi var. Erba çay bahçesine de taklr.

 

Polis onu da biliyordur herhalde. Bunu da öyle bir sahneye alp, kurtlarn bir döktürseler, ansal‘n iki çetesinin birinin çökmesine daha bir faydas olur. Polis biliyordur herhalde bunu.

Denizbank’n köeden bana doru geldiini gördüm ansal‘n. Arkam döndüm, tanmasn beni diye. 10 saniye olmad ki samdan yürüdü, Ziraat bankn oradan sald kendini aa. Emekli de oldu, sahte engelli ansal.

 

Bu, sahte engelli raporlu iini u devlet kademelerindeki herkes ve halk da biliyor zaten. lk ortaya çktnda say 60 binlerdeydi. Sonra, tespitler artnca say 80 binlere çkt. Belki imdi 100 bini geçmitir.

 

Zaten, devlet kurumlarn öyle bir dolan… Tklm tk ie yaramaz, i yapmaz, ie gitmez tipler o kadar çoklar ki. 3 saniyede üç isim; ansal,Mustafa abi, Hatice. Bunlar, hemen aklma gelenler. Zorlasam 50′yi bulur.

 

Mustafabi ile ayn kurumdaydk fakat hiç birlikte çalamadk. Açk açk söylüyordu; ne çalacam yau!

 

te urada tokatç Hatice. Sar çyan Hatice. Neyse. Bitmez yani.

 

Fakat bu yaznn esas konusunu balayalm: ansal ve Ali dede. Bunlar bir sahneye aln, kurtlarn döksünler.

 

Migros tarafna geçmekten vazgeçtim. Yukar, Atatürk heykeline doru yollandm.

 

devam edecek…

 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..